Vragen over nieuw veld in OvidSP Endnote filters

Als je bij de resultaten van een OvidSP zoekactie het boxje ” Include link to each record” aanvinkt en je de resultaten opslaat in “Reprint Medlars” formaat opslaat wordt er een veld toegegoegd met het label XL  –

Marco had dit veld opgenomen in ons CAB OvidSP filter; ik heb het daarna ook in de andere OvidSP filters. De nieuwe versie staat op http://library.wur.nl/endnote/filters/  en wordt ook meegeinstalleerd.

Op dit moment wordt het OvidSP XL veld geimporteerd in het Endnote URL veld. Ik vroeg me af of dat geen problemen kan geven met Output styles het URL meekomt voor algemeen toegankelijke elelktronische bronnen. Er komt dan ook een URL mee dat voor de meeste lezers niet bereikbaar is omdat ze niet bij OvdSP kunnen.

Graag jullie commentaar

Hugo

PS Wouter kwam er achter dat Endnote XII beschikbaar is voor distributioe via SURF. Men kon het al installeren en het wordt via de ICT balie te krijgen. Er is nu ook gevraagd om het in kursus-zalen te installeren.

Advertenties

Eén reactie

  1. Ik heb dit veld in mijn conversieprogramma voor Cardbox ook opgenomen maar met een label: OvidSP record in het abstract veld gezet.

    Je zou bij Endnote kunnen overwegen om het in het notes veld terecht te laten komen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: